Výsledky Vánoční turnaj 28.12.2013

06.01.2014 20:51

Letošní ročník se hrál na kategorie okresní a kraj a výše, podle krajských a okresních žebříčku vydaných Moravskoslezským svazem stolního tenisu.

V turnaji bojovalo o vítězství celkem 34 hráčů, nejdříve o postup ve skupinách a pak v pavouku. Vítězství v soutěží kraj a výše muži patří Martinu Olejníkovi ( DTJ Hradec Králové), 2. místo Daniel Tomica (KTS Ostrava) a 3.místo Filip Kavala (TJ Klimkovice). 4.-8.místo Jan Kuča, Matěj Gřuněl (TTC Frýdlant n.O.), Jiří Skalický (Odra Vratimov), Tomáš Glos (TŽ Třinec), Zdeněk Babinec (SK ST Pstruží).

Vítězství v soutěží kraj a výše ženy, vybojovala Taťána Svobodová nad skvělé hrající Gabrielou Somrovou a třetí byla Markéta Rusnáková (obě SK Frýdlant n.O.) Čtvrté obsadila Petra Žačíková (TTC Frýdlant n.O.), která měla hrát nižší kategorii, ale hrála skvěle. Páté Andrea Daňová a šesté Barbora Daňová (obě SK Frýdlant n.O.)

Vítězství v soutěží okresních hráčů patří Zdenovi Daňkovi (Drnovice), 2.místo Michal Glos (TŽ Třinec), 3.místo Petr Hejl (Horní Lhota), 4.-8.místo Filip Jurga (TŽ Třinec), Jan Gruzska (Dolní Lomná), Tomáš Ogrocki (Ropice), Lukáš Frejvolt (Havířov), Vojtěch Cigler (TTC Frýdlant n.O.).

—————

Zpět